ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

TerraCity

Antalya alışveriş sevdalıları için adeta bir cennet ve bu alışveriş cennetinde aradığınız her şeye rastlamanız mümkün!

Öncelikle sizlere Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi olan TerraCity ile tanıştıralım. TerraCity, dünyaca ünlü markalarıilk kez Antalya’da birleştiren alışveriş merkezidir. Alışveriş anlayışına yeni bir boyut kazandıran bu merkez, 180 mağaza ve restoranları ile Antalya'nın en eşsiz merkezlerinden biridir. TerraCity, modern mimarisi, eğlence alanları, ünlü markaları ve büyük sayıda yeme içme alanı ile eşsiz bir konseptte eğlence ve alışveriş ortamı sunmaktadır.

 

Kaleiçi

Otantik alışveriş için en iyi yer şüphesiz ki, Kaleiçi. Osmanlı tarzı evlerin sıralandığı taş sokaklarda benzersiz bir alışveriş keyfini yaşayacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şehrin en hesaplı alışveriş seçeneklerinin bulunduğu Kaleiçi'nde, otantik hediyelik eşyalardan antikaya ve halıdan butik moda ve takıya kadar farklı ürünleri satan mağazalar mevcuttur.

 

5M Migros

5M Migros çok sayılı ürün yelpazesi, uygun fiyatlarla mutfak, satın alınan gıda ürünlerinin tüketilebildiği kafe, taze meyve-sebze suyu bile hazırlanabildiği özgür alışveriş alanları ile sizlere keyifli anlar tattırmaktadır. Aynı zamanda‘’5M Migros’’ tekstil, ev ürünleri, elektronik ve beyaz eşyadaki ürün çeşitliliği ile de fark yaratmaktadır.

 

Deep Outlet Avm

90 seçkin ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliyi yapmaktadır.

Yılın 365 günü indirimli alışveriş keyfini yaşayabileceğiniz Deepo Outlet Center’da ‘’15 Kafe-Restoran, ‘’  ‘’5 Sinema Salonu’’ ve ‘’Lunapark’’ bulunmaktadır.

 

Cumartesi Pazarı

Cumartesi günleri Antalya’nın en güzel ve kaliteli pazarlarından biri olan cumartesi (sosyete) pazarının tadını çıkarabilirsiniz. Bu pazarda uygun fiyatlara çok çeşitli her zevke hitap edecek ürünler bulabilirsiniz.